Detachering

Ben je als bedrijf op zoek naar personeel, maar wil je zelf geen vacatures plaatsen? Samen Sterk is dé partner in de regio die vak professionals levert.

Wanneer je ervoor kiest om een detachering aan te gaan met Samen Sterk, dan betekent dit een volledige ontzorging voor jou als opdrachtgever; zo liggen onder andere de medewerkersvragen bij ons, de urendeclaratie gaat op de manier zoals jij dat wenst en wij zorgen voor de verloning met jaaropgaaf. Ook bij ziekte loop je geen risico, want de werknemer is bij ons in dienst. Wij zorgen voor de meldingen bij de juiste instanties.

Hieronder vind je het op een rij:

  • Uitleg over contract en salariszaken
  • Uitbetaling van salaris(sen)
  • Verstrekking van loonstrook en jaaropgaaf
  • Inhouding en afdracht van sociale premies
  • Ziek- en betermelding bij juiste instanties
  • Begeleiding bij ziekte volgens de regels van de ‘wet Poortwachter’

Het enige waar jij je mee bezig hoeft te houden is de factuur en die kun je zo groot maken als je zelf wilt.

Het kan gebeuren dat er een conflict ontstaat met de werknemer. Dan zijn wij de partij die dit oplossen. Komen we er samen uit? Dan zetten we de samenwerking voort. Is er een te nare sfeer ontstaan? Dan zoeken we een andere plek voor de werknemer.

Ook bieden we onze klanten graag een adviserende rol in hoe zaken aan te pakken met inleners. Als je bijvoorbeeld niet weet hoe je iets bij de werknemer aan moet geven, dan zorgen wij voor de juiste begeleiding in het proces.

Samen Sterk is niet zomaar een samenwerkingspartner. Wij vinden het belangrijk dat zowel onze opdrachtgevers als werknemers met een fijn gevoel aan het werk zijn. We zullen er dan ook alles aan doen om te zorgen dat dat zo blijft.

We zijn een NEN-gecertificeerd detacheringsbureau en voldoen aan alle wettelijke eisen. Wil je de mogelijkheden bespreken met een kop koffie erbij? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Elburg.

Mogen we ook voor u aan het werk?

Onze opdrachtgevers