Over ons

Wij zijn Samen Sterk

Samen Sterk is niet zomaar een bedrijfsnaam. Wij kiezen er namelijk voor om samen sterk te zijn, mét ons team en medewerkers. Dat doen we simpelweg door onszelf te blijven. We vormen één front en stralen dat ook uit. Het team van Samen Sterk is klein, hecht en we hebben een sterke, open en eerlijke mentaliteit. Maak kennis met het team.

William Aarten: Eigenaar Samen Sterk

William Aarten - Samen Sterk

Vanuit een andere branche heeft William jarenlang mogen adviseren en praten met ondernemers en bedrijven op het gebied van onder andere personeel, wetgeving en verzuim. Een vakgebied wat hem enorm aanspreekt, want personeel is de motor en de drijfkracht van een onderneming. Een aantal jaren geleden liep hij met de gedachte rond om voor zichzelf te beginnen en zijn kennis op het vakgebied HRM nog verder te ontwikkelen en te delen. In 2022 kwam de kans voorbij en heeft hij samen met Dries Achter de Molen de eerste stap gezet om de Veluwe kennis te laten maken met Samen Sterk. 

“Bij Samen Sterk houden we van korte lijnen en persoonlijke aandacht, wij zijn dé partner om jouw personeelsbeleid vorm te geven”.

Neem contact op met William

Geralda Hop: HR medewerker

Geralda Hop - Samen Sterk

Geralda heeft in 2011 de studie Personeel en Arbeid afgerond en is daarna o.a. als HR medewerker bij VakantieExperts aan de slag gegaan. Sinds september 2021 is ze werkzaam bij Samen Sterk en verantwoordelijk voor alle personeelszaken.

“Personeelsadministratie vind ik heerlijk om te doen. Doordat geen enkele medewerker hetzelfde is, is het werk ook nooit hetzelfde”.

Geralda is op maandag, dinsdagochtend en woensdag aanwezig en helpt je dan graag met vragen over:

  • Verloning
  • Contracten
  • Verlof en verzuim
  • Arbeidsvoorwaarden
  • CAO 
Neem contact op met Geralda

Jannette Kooiman: Financieel administratief medewerker

Janet Kooiman - Samen Sterk

Jannette is na het behalen van het HAVO diploma aan de slag gegaan bij de Rabobank waar ze bij meerdere vestigingen heeft gewerkt en vele opleidingen heeft gevolgd zoals, Assurantie-B, Algemene Opleiding Bankbedrijf, Oriëntatie Financiële Instellingen, Oriëntatie Financiële Producten en MBO-4 Commercieel medewerker bank- en verzekeringswezen.

Na 25 bankwezen is ze overgestapt naar een uitzendbureau en heeft in 2009 de opleiding Uitzendmedewerker afgerond. Sinds 1 februari 2022 is ze werkzaam bij Samen Sterk en verantwoordelijk voor de financiële administratie.

“Een diploma zegt wat je hebt gedaan, maar niet wat je allemaal kunt”.

Jannette is op maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar.

Neem contact op met Jannette

Werken bij Samen Sterk

Het team van Samen Sterk is klein, hecht en we hebben een sterke, open en eerlijke mentaliteit. We zijn ambitieus en groeien ieder jaar.

Wil jij werken in een klein en hecht team waar je mee mag denken en waar jouw mening telt? Dan ben je bij ons op de juiste plek! 

Neem contact op met William